Makkelijk Geld Verdienen Tijdens De Vakantie
29 april 2012 

Makkelijk Geld Verdienen Tijdens De Vakantie

Makkelijk geld verdienen tijdens de vakantieWil je wel op vakantie maar heb je weinig geld? Doe geen beroep op je creditcard maar maak je auto of huis te gelde terwijl jij op reis bent. Wat wereldtips voor makkelijk geld verdienen.

Een goede voorbereiding van je reis is altijd belangrijk, maar zeker als je wat krap bij kas zit. Stel sowieso een deugdelijk vakantiebudget op. Hark wat extra vakantiegeld bijeen door je zolder en kasten op te ruimen en overbodige spullen te verkopen via Marktplaats of eBay.

Maar benut vooral de vele mogelijkheden om geld te vragen voor het (mede)gebruik van auto en (huur)huis.

Deelauto

Je auto delen wordt wereldwijd een steeds gewonere zaak. Als je met de eigen auto op pad gaat, en je hebt plek over, overweeg dan een lift te geven. Dat is gezellig, maar ook voordelig als je je reisgenoot in de benzinekosten laat delen.

Binnen Nederland en Europa kun je je voor een lift aanmelden bij diverse liftcentrales, van de oude Hitchhikers.org tot het alom vertrouwde Samenrijden.nl van de ANWB. Via lifters.startpagina.nl is het ook eenvoudig om gerelateerde sites in je vakantieland te vinden.

Laat je je auto thuis, dan kun je hem in je afwezigheid uitlenen aan anderen. MyWheels en WeGo bieden de mogelijkheid om zonder een enkele inspanning een vakantiecentje bij te verdienen met je deelauto.

Airbnb

Wil je daarbij nog iets verdienen aan je eigen (huur)huis, bied hem dan wat dagen of weken aan via Airbnb, een organisatie voor de verhuur van particuliere woonruimte. Dit type accommodatie neemt internationaal echt een vlucht. De mogelijkheid tot voordelige selfcatering maakt het interessant, maar natuurlijk ook dat vleugje couleur locale.

Ben je bij terugkomst enthousiast over het delen van auto en huis dan kun je dat natuurlijk ook in het gewone leven blijven doen. Besteed je auto uit op de dagen dat-ie toch voor de deur staat en gebruik je logeerkamer om alvast geld te verzamelen voor je volgende reis.

© 2012, Mariëtte van Beek

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉

Over de schrijver
Robert
Mariette
Door

Mariette

op 09 May 2012

Hallo Robert, Dank voor je reactie en leuke tip!

Reactie plaatsen