Goedkoop Trouwen In Het Buitenland
22 april 2012 

Goedkoop Trouwen In Het Buitenland

Goedkoop Trouwen In Het BuitenlandLeuk en budgettair slim is een feest of gelegenheid te combineren met reizen. Vooral basic trouwarrangementen in het buitenland kunnen flinke kostenbespaarders zijn. Je laat het ceremonieel in Nederland zitten, en regelt zelf of via een speciaal bureau de formaliteiten in den verre. Met het geld dat je bespaart op dure trouwkledij en feesten kun je met zijn tweetjes lekker lang op stap.

Trouwen in Las Vegas

Wereldwijd kun je zo’n trouwerij voor elkaar krijgen. Van Las Vegas tot Cyprus en Sri Lanka. Bekijk de site van het ministerie van Buitenlandse zaken (minbuza.nl, Producten en Diensten/Burgerzaken) of die van een buitenlandse huwelijksregelaar (google ‘trouwen in het buitenland’ ) voor de formaliteiten.

Wil je goedkoop trouwen en reizen, maar die extra bureaucratische rompslomp vooraf vermijden? Dan biedt de Amsterdamse luchthaven nog leuke opties: Schiphol Weddings. Met hun Say Yes And Go! als eenvoudigste arrangement. Je zegt het ja-woord en stapt daarna direct op het vliegtuig.

Gratis trouwen

Zelf regelen blijft natuurlijk het voordeligst: je trouwt op een tijdstip waarop je geen stuiver aan de gemeente hoeft te betalen (maandagochtend 9 uur) en gaat daarna zelf direct op reis. Bang voor reacties? Bedenk dat het jullie dag en geld is, niet die van een ander.

© 2012, Mariëtte van Beek

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉

Over de schrijver
André Gussekloo
Door

André Gussekloo

op 23 Apr 2012

Een fantastisch idee! Als je de genodigden dan ook nog eens zelf hun reis naar jouw trouwbestemming laat betalen, weet je zeker dat alleen de mensen die jou het meest lief hebben komen.

Mariette
Door

Mariette

op 23 Apr 2012

Ja precies André! Maar ik kan me ook voorstellen dat je zo'n huwelijksfeest helemaal laat zitten. Even uitzwaaien op Schiphol en that's it! Echte vrienden begrijpen dat toch zeker ;-)

Kimberley I. Key
Door

Kimberley I. Key

op 11 Jan 2013

Waar moet je beginnen als je samen besluit om te gaan trouwen in het buitenland? Als eerste moet je besluiten of je alles zelf wil regelen of dat je het wilt laten doen. Je zou het zelf kunnen regelen, maar er zijn bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zij kennen alle ins en outs en weten exact welke wegen te bewandelen. Het kost misschien wat meer, maar dan heb je wel 100% zekerheid dat alles goed komt – het is tenslotte jullie trouwdag!

Mariette
Door

Mariette

op 27 Jan 2013

Hallo Kimberley, Heb je plannen om in het buitenland te trouwen? Als je liever geld overhoudt aan reizen, kun je het feestje (if any) simpel houden en dan valt het met het geregel van formaliteiten wel mee. Via internet kun je tegenwoordig ook Jan en alleman om gratis goede raad vragen. Met de Schiphol-variant ben je helemaal overal vanaf. Maar goed, wat mensen willen, is natuurlijk erg persoonlijk...

Reactie plaatsen