Goedkoop Trouwen In Het Buitenland

Leuk en budgettair slim is een feest of gelegenheid te combineren met reizen. Vooral basic trouwarrangementen in het buitenland kunnen flinke kostenbespaarders zijn. Je laat het ceremonieel in Nederland zitten, en regelt zelf of via een speciaal bureau de formaliteiten in den verre. Met het geld dat je bespaart op dure trouwkledij en feesten kun je met zijn tweetjes lekker lang op stap.

Trouwen in Las Vegas

Wereldwijd kun je zo’n trouwerij voor elkaar krijgen. Van Las Vegas tot Cyprus en Sri Lanka. Bekijk de site van het ministerie van Buitenlandse zaken (minbuza.nl, Producten en Diensten/Burgerzaken) of die van een buitenlandse huwelijksregelaar (google ‘trouwen in het buitenland’ ) voor de formaliteiten.

Wil je goedkoop trouwen en reizen, maar die extra bureaucratische rompslomp vooraf vermijden? Dan biedt de Amsterdamse luchthaven nog leuke opties: Schiphol Weddings. Met hun Say Yes And Go! als eenvoudigste arrangement. Je zegt het ja-woord en stapt daarna direct op het vliegtuig.

Gratis trouwen

Zelf regelen blijft natuurlijk het voordeligst: je trouwt op een tijdstip waarop je geen stuiver aan de gemeente hoeft te betalen (maandagochtend 9 uur) en gaat daarna zelf direct op reis. Bang voor reacties? Bedenk dat het jullie dag en geld is, niet die van een ander.

© 2012, Mariëtte van Beek

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉