Page content

Snel Miljonair Worden In Het Buitenland

Snel miljonair worden in het buitenlandSinds de crisis wereldwijd losbarstte, nam het aantal miljonairs in sommige landen spectaculair toe. Simpelweg door de hyperinflatie. Zimbabwe scoorde al snel als beste: voor een duizendste fractie van een eurocent was  je er al miljonair. Daar was je dus in no time ook miljardair. Zelfs multi-multi-multi.

Zimbabwe heeft inmiddels zijn huishoudboekje wat opgeschoond. Momenteel ben je er voor ruim 1.830 euro miljonair.  Maar er zijn nog altijd landen waar je voor hooguit tweehonderd euro (plus de reissom) een droomstatus hebt, en dat bijna zonder moeite. Wat willekeurige voorbeelden.

Jackpot

In het verre Azië heb je de grootste kans op de jackpot, voor bedragen die variëren van 40 euro in Vietnam (dong dong!) tot 175 euro in Cambodja. Het vertrouwde Indonesië doet het met 81 euro ook prima. In het Midden-Oosten zit je voor 67 euro op rial-rozen in Iran.  (Het geteisterde Irak is onverwacht prijzig. Voor 590 euro heb je er een miljonairsstatus, exclusief gevarengeld.)

In Zuid-Amerika tel je in Paraguay 168 euro neer voor het miljonairsschap. In Afrika zwem je op de eilanden van Sao Tomé en Principe voor 40 euro in een miljoen dobra‘s.  In Zambia haal je met 148 euro de nodige kwacha binnen. Dichter bij huis zit je er in Wit-Rusland voor 138 euro warmpjes bij.

Millionaire mind

Het is geen wonder dat reizigers onderling grappen maken over al deze bestemmingen. Ze leveren hilarische verhalen en dito taferelen (foto’s!) op. Als miljonair  ben je namelijk ook zo weer failliet.  In Vietnam is 20.000 dong een heel gewone fooi voor het horecapersoneel, en voor 50.000 dong tip je je gids of chauffeur. Tja, dan gaat het hard.

Wil je je desondanks een financiële droomreis maken, en heb je nog geen bestemming gekozen? Speel dan eens met een digitale valutawisselaar. Sowieso een handig ding als je je buiten eurogebied begeeft. Ook als je niet voor de millionaire mind gaat.

© 2011, Mariëtte van Beek

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉

Comment Section

3 reacties op “Snel Miljonair Worden In Het Buitenland


Door Anita Vroonland op 1 juni 2011

He Mariette

Ik wou je even feliciteren met je nieuwe site, ziet er top uit! Ga je lekker volgen… vanuit Nederland of vanuit het buitenland.

Hartelijke groet
Anita


Door Carl Keeman op 2 juni 2011

Hoi Mariette,

Ziet er goed uit en een heel leuk verhaal over miljonair worden.

Is eens een keer wat anders dan al die standaardverhalen, hiermee onderscheid je je tenminste van de anderen.

groetjes Carl Keeman.


Door Hugo op 24 september 2011

Dag Mariette,

Een vervolg op uw
Miljonairs verhaal In het Buitenland zou tof zijn. Dus snel Miljonair Worden In eigen land.

Groeten

Hugo

Plaats een reactie


*