Page content

SEO tekstschrijver

Reisjournalist Mariëtte van Beek

Eerdaags hop ik ook als SEO tekstschrijver de wereld rond! Een nieuwe businessactiviteit vanuit de koffer. How come? Een tikje vreemd misschien, maar deze reisjournalist droomde thuis in Nederland vaak over verre reizen. Want, zucht en steun, grote schrijfklussen (reisgidsen!) kluisterden me soms maandenlang aan huis. Kon dat niet anders? Reizen en werken tegelijkertijd? In druiven plukken en biologisch onkruid wieden had ik geen zin.

SEO tekstschrijver verslaat Google wereldwijd

Het eureka-moment kwam met SEO. Teksten slim vullen met zoektermen kan ook onderweg! Dat maakt me:

  • SEO tekstschrijver
  • internetondernemer & reisblogger
  • reisbegeleider in Marokko, Jordanië en Oman
  • docent & online coach reisjournalistiek

SEO tekstschrijver zijn, combineert uitstekend met die andere beroepen die me onder de palmbomen trekken. Niet alleen praktisch maar ook inhoudelijk. Uit mijn laptop in Caïro, Tokyo of Buenos Aires stromen teksten voor websites in de reiswereld, bedrijven in de horeca, kunst en cultuur. Deze dame pakt Google wereldwijd!

Allround SEO tekstschrijver

Oh, zit je met een bedrijf of organisatie in een totaal andere branche? Een uitdaging voor deze allround SEO tekstschrijver. Teksten voor de gezondheidszorg, het onderwijs, het ontwikkelingswerk en de consumentensector maken al deel uit van mijn portfolio.

Dankzij perfect gedoseerde zoektermen vond je me als reisjournalist of SEO tekstschrijver. Via zoekmachineoptimalisatie (SEO) laat ik ook jouw bedrijf graag vinden. Natuurlijk blijven de teksten leuk en vlot leesbaar. Heb je spontaan een opdracht voor mij? Of wil je vrijblijvend overleg? Geef me een seintje via het contactformulier!

Contactformulier