Page content

Gratis Tips Voor Goedkoop Reizen – Van Een Reisjournalist

Gratis tips voor goedkoop reizen - van een reisjournalistReizen is mijn passie en mijn werk. Al jaren ben ik actief als reisjournalist. Ik publiceer reisgidsen en reisverhalen, boeken en artikelen. Een prachtige baan natuurlijk. Ik help mensen graag het beste uit hun reis of vakantie te halen. Of ze nu hier in Nederland of in den verre op stap zijn. In de privékring is het niet anders. Familie, vrienden en kennissen benaderen me vaak om reisadvies.

Waar boek ik goedkope vliegtickets? Hoe organiseer ik het beste mijn reis? Is het nu wel veilig in Marokko? Wat is een must do in Dublin? Of in Kuala Lumpur? Om maar wat vragen te noemen.

Reisadvies

Ga je graag op reis? En zou je dat nog vaker en beter willen? Op mijn site wil ik met een grote groep reislustigen mijn reiservaring delen. Je vindt hier niet zomaar tips, maar wereldtips van een expert. Mijn eerste reisadvies luidt dus: kom steeds weer op Reisomtereizen.nl terug!

Goedkoop reizen

Wil je  direct tips voor goedkoop reizen ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor het gratis e-boek Reis Goedkoop. Wereldtips Van Een Reisjournalist.

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉 Hieronder vind je ook mijn Twitter- en LinkedIn-adressen. Voel je vrij me overal ter wereld te volgen.

Laat vooral reacties achter en stel vragen!

Hartelijks,

Mariëtte

reisjournalist & correspondent

© 2011, Mariëtte van Beek

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉

Comment Section

7 reacties op “Gratis Tips Voor Goedkoop Reizen – Van Een Reisjournalist


Door jip op 10 april 2011

beste mariette, ik volg al een tijdje je website en lees met veel interesse je verhalen. vroeger heb ik veel gereisd, en sinds enige tijd beginnen de reiskriebels weer boven te komen. ben daarom erg benieuwd naar je tips (want tja, veel geld heb ik niet…)


Door Ada op 11 april 2011

Ha Mariëtte,

PROFICIAT! Je nieuwe website ziet er fantastisch uit, goed gedaan!
In goedkope reistips is m.i. bijna iedereen geïnteresseerd, dus ‘het’ loopt binnenkort vast als een trein.
Ik wens je héél veel succes toe.
Liefs, Ada


Door emmy op 12 december 2011

Ha Mariette.
Wat ben je leuk om te lezen, reisjournaliste, met magische talenten, net zoals mijn zoon Daan, nu in Marrakesh: je bent een voorbeeld, dezelfde passie, wat een wonder.


Door Mariette op 13 december 2011

Ha Emmy,

Dank voor je aardige reactie, word ik blij van! Zitten de reiskriebels in de genen, reis je zelf ook veel?


Door Klaas op 13 december 2011

hee Mariëtte, fijne site! Ik reis 9 dagen per jaar, en heb daar een half jaar voorpret van. Da’s efficient he? 😉


Door Mariette op 13 december 2011

Ha Klaas, ik zou zeggen: goedkoper kan niet!


Door Sabine de Witte op 13 december 2011

Hoi Mariette, leuke site heb je! Als je input nodig hebt over verkeersbureaus of VVV’s hoor ik het graag. Wij hebben op onze site verkeersbureaus.info van heel veel verkeersbureaus en of VVV kantoren de contactgegevens en handige toeristische informatie.

Plaats een reactie


*