Gratis Tips Voor Goedkoop Reizen - Van Een Reisjournalist

Reizen is mijn passie en mijn werk. Al jaren ben ik actief als reisjournalist. Ik publiceer reisgidsen en reisverhalen, boeken en artikelen. Een prachtige baan natuurlijk. Ik help mensen graag het beste uit hun reis of vakantie te halen. Of ze nu hier in Nederland of in den verre op stap zijn. In de privékring is het niet anders. Familie, vrienden en kennissen benaderen me vaak om reisadvies.

Waar boek ik goedkope vliegtickets? Hoe organiseer ik het beste mijn reis? Is het nu wel veilig in Marokko? Wat is een must do in Dublin? Of in Kuala Lumpur? Om maar wat vragen te noemen.

Reisadvies

Ga je graag op reis? En zou je dat nog vaker en beter willen? Op mijn site wil ik met een grote groep reislustigen mijn reiservaring delen. Je vindt hier niet zomaar tips, maar wereldtips van een expert. Mijn eerste reisadvies luidt dus: kom steeds weer op Reisomtereizen.nl terug!

Goedkoop reizen

Wil je  direct tips voor goedkoop reizen ontvangen? Klik hier om je aan te melden voor het gratis e-boek Reis Goedkoop. Wereldtips Van Een Reisjournalist.

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉 Hieronder vind je ook mijn Twitter- en LinkedIn-adressen. Voel je vrij me overal ter wereld te volgen.

Laat vooral reacties achter en stel vragen!

Hartelijks,

Mariëtte

reisjournalist & correspondent

© 2011, Mariëtte van Beek

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉