Page content

Boekwinkel

Al mijn reisgidsen en bijdragen aan reisboeken vind je hier bijeen. Plus nog enkele specials!

REISGIDS MARRAKECH
Ik woonde en werkte lange tijd in Marrakech. Daarom brengt mijn reisgids Marrakech de lezer op plaatsen waar veel toeristen niet komen. Geschiedenis, cultuur en verhalen van de Merrakchi‘s, zoals de bewoners van Marrakech in de volksmond heten, komen eenvoudig samen met mijn eigen ervaringen. Bestellen?

REISGIDS JORDANIË

Jordanië verdient het om door iedereen ontdekt te worden. De reisgids Jordanië van mij en mijn collega Ineke de Haan wijst je eenvoudig de weg. De nieuwste update bestellen?

REISGIDS AZOREN
Met negen bewoonde en acht onbewoonde eilanden vormen de Azoren een fascinerende bestemming. Je kunt er wandelen door de bergen en langs de
vulkaanmeren, maar evengoed een bezoek brengen aan een van de vele dorpjes. Voeg daarbij het gematigde klimaat en de prachtige rots- en zandstranden en voilà, een bestemming waarnaar ik permanent heimwee (saudades) heb… Bestellen? Ook verkrijgbaar als e-boek.

REISVERHALENBUNDEL MAROKKO
Een aanzienlijke bijdrage leverde ik aan Te Gast In Marokko waarin ik verhalen publiceerde over Marrakech ‘anders’, het Offerfeest in Fes én in Imlil, het belang van water, wijsheden uit de woestijn en de bekende Marokkaanse tv-kokkin Choumicha. Naast verhalen geeft het boekje ook praktische reistips. Bestellen? 

REISVERHALENBUNDEL JORDANIË
Van Te Gast In Jordanië was ik de samenstelster. Acht bijdragen van mijn hand waren het resultaat. Lees de recensie van het boekje. De nieuwste update bestellen?

SPECIAL: ONTMOETINGEN MET SYRIËRS
Naast interviews met Syriërs in Nederland bevat dit boek achtergrondverhalen over Syrische gewoonten en gebruiken. Ik leverde twee bijdragen: de ene over de mengelmoes die Syriërs zijn en de andere over rituelen en feesten. Bestellen?

HOE WORD IK WERELDREIZIGER?
Benieuwd hoe ik als digitale nomade en reisjournalist leef? Ik werd samen met tal van andere wereldreizigers geïnterviewd voor de nieuwste editie van dit boek. Zo vertellen we hoe we van reizen ons werk maakten. Gevaarlijk boek eigenlijk, want aanstekelijk… 😉 Bestellen?


________________

REISVERHALENBUNDEL MALEISIË

Te Gast in Maleisië Voor Te Gast In Maleisië schreef ik over mijn belevenissen in Georgetown, de hoofdstad van het eiland Penang. Lees de recensie van het boekje. Bestellen? Verkrijgbaar als pocket of e-boek.

______________________

SPECIAL: DE WERELD IS EEN VERHAAL, HET VERHAAL IS EEN WERELD

De wereld is een verhaal, het verhaal is een wereld Mijn eerdere wetenschappelijke loopbaan resulteerde in het werk De wereld is een verhaal, het verhaal is een wereld waarin ik heiligenverhalen uit Marrakech, Marokko, bespreek. Op veler verzoek is het nu als e-boek verkrijgbaar. Meer weten? Lees een interview over het onderzoek. Bestellen? Klik hier.

________________

Gratis Ebook

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book

Wij hebben óók een hekel aan spam!

Vind je Reisomtereizen.nl leuk? Like dan de speciale fanpage op Facebook. 😉