Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wp00294/domains/reisomtereizen.nl/public_html/wp-content/themes/wm4/includes/class.wm4fontloader.php on line 149
Reisomtereizen.nl - Goedkoop & anders reizen met een reisjournalist
headershadow

Latest Blogposts

Zo Doe Je De Azoren Low Budget!

pico reisomtereizen

De nog wat onbekende Portugese archipel is niet de goedkoopste reisbestemming ter wereld. Toch is het prima mogelijk er low budget heen te gaan. Hoe? Reisomtereizen.nl zet de beste goedkoop reizentips voor je op een rij. Voor vliegtickets en accommodatie, eetgelegenheden en uitjes op de Azoren. 

Als je het idee hebt dat echte ontdekkingsreizen voorbij zijn, dan heb je buiten de Azoren gerekend. De negen vulkanische eilanden barsten van de verrassingen. Zozeer zelfs dat kiezen lastig is. Ga je direct voor Pico, de hoogste berg van Portugal, of daal je via watervallen en kliffen af naar zee? Lokken lavavlakten met wijngaarden en Vlaamse molens of de de walvissen en dolfijnen op zee? Zwart-witte kerkjes en kloosters roepen ook om aandacht maar de hortensia’s langs de weg schreeuwen blauw, blauw, blauw. In een oerbos tjilpt de bedreigde Azorengoudvink en fumarolen roken zwavel naast een vulkaanmeer. Je komt bij in natuurlijke thermen of gaat ananas, thee en koffie proeven op plantages. Schuif aan tafel op een Espírito Santo-feest waar locals soep, brood en wijn delen. Je vecht met een stier of danst de chamarrita. Wat het ook wordt: bem-vindo! Welkom!

Lees verder »

Azoren: Atlantische belevenissen voor nop

De Azoriaanse cultuuragenda: Atlantische belevenissen voor nop

Wil je iets meekrijgen van het échte leven op je reisbestemming én goedkoop reizen? Houd dan de lokale festiviteitenkalender in de gaten. Deelname aan evenementen kost vaak niets en unieke ervaringen zijn gegarandeerd.

Neem de Azoren. Van het voorjaar tot ver in de zomer bruist het er van de religieuze en seculiere feesten. Makkelijker dan hier kom je niet in aanraking met de Azorianen.

Schuif aan tafel op een Espírito Santo-feest waar locals soep, brood en wijn delen. Vecht met een stier of dans de chamarrita. Krijg de blues tijdens een festival. Keuze te over! Hier vind je de evenementenkalenders van alle zeven eilanden.

São MiguelSanta MariaTerceiraGraciosaSão JorgePicoFaialFloresCorvo

Pagina 1 van 1212345...10...Minst recente »